Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Že by novodobá výroba otroků a ke všemu legislativně podložená?

1 0
možnosti

Článek o ničem. Velkohubě nám zde představíte šlendriján politiků, což jste vy sama a s velkou pompou ho i sama odsoudíte. No a dál?

Logika mi říká, že kdo není plnoletý nesmí uzavírat smlouvy zásadního platebního významu. Vy píšete, že nejenže může, ale že to lze i bez jeho vědomí. Jak je to možné? Jak dlouho už jste v politice a jak proti tomu bojujete?

A potom, komu bylo dítě svěřeno do péče na víc než 30 dní musí odpovídat za něho komplet sakumpikum. Není možné to hodit na zákonného zástupce (rodiče), kterým to dítě bylo odebráno z jakýchkoliv důvodů (třeba i dlouhodobá hospitalizace). A co školní docházka, vybavení, ubytování, strava atd. za to je taky při odebrání dítěte odpovědný zákonný rodič? Není. A jak by taky mohl, když to neovlivní, že? Tak kde je sakra problém s tím, aby za dítě a jeho odpady platil ten, který ho má v péči? Je snad zchromlý, nebo co?

Je to na vás politiky hodně složité? A vy jste jak dlouhou v politice za mrzký peníz nad hranicí přežití, že to nemůžete ovlivnit?

4 2
možnosti

dovolím si oponovat. že je dítě v pěstounské péči neznamená, že není ve styku se svým rodičem(pokud nebyl zbaven rodičovských práv). naopak, styk s rodiči je podporován, pokud je to možné. tedy je teoreticky možné, že rodič zajde s děckem uzavřít smlouvu na mobil...a pěstouni o tom vůbec nemusí vědět.

0 0
možnosti
Foto

Tady by se asi zákonodárci měli chytnout za rypák, na jedné straně člověk, který má občanku, ale ještě podle zákona nemůže pracovat a současně má možnost uzavřít smlouvu? Tak buď jedno a nebo druhé. Můžu si vydělávat bez ohledu na to, jestli mi je 18 a nebo nemůžu a pak nemůžu uzavírat smlouvy. Druhá píseň je stupidita o povinnosti platit odvoz odpadu bez ohledu na to, kde ten odpad produkuji, ale pořád je tam ta stupidní povinnost ze strany zákonodárců. Tak buď musím platit odpad, protože ho někdo musí vyvážet a někdo ten odvoz platit a nebo tam vůbec nejsem a pak to nikdo nemusí vyvážet ani platit, v současné době je prachsprostý kocourkov, jen si ho nevymyslely děti, nastavili ho zákonodárci, tak nechť se opravdu chytnou za rypák a neobtěžují s tím.

10 0
možnosti

Tohle je velmi vážne a alarmující téma.

2 0
možnosti

Alarmující na tom je pouze fakt, že takto otřesné právní vztahy u nás vůbec někdo uvedl do praxe a jiný to neřeší.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS